Forberedelse til næste uge!

Madplan uge 18

Hej allesammen!! 🙂

Weekenden er også blevet brugt på at lave madplan, og jeg tænke, at den ville jeg dele med jer! Som nævnt får jeg en travl uge, så jeg har forsøgt at finde på nogle lidt hurtige retter, men samtidig noget “rigtig” mad, som min søde kæreste ville kalde det 🙂 Der hvor der står kartofler, pasta eller andre forbudte ting, er det selvfølgelig til min kæreste.

Ugeplan 18

Mandag

 • Morgenmad: Græsk yoghurt m. Ristet kakao kokos
 • Frokost: Grønsagsbrød m. Smøreost, spinat, ost og kyllingepålæg
 • Aftensmad: Tomatmarinerede nakkekorteletter m. Kartofler, stegt squash og tomatsalat

 

Tirsdag

 • Morgenmad: Peberfrugtsmadder
 • Frokost: Æggewrap m. Spinat, tomat og hytteost
 • Aftensmad: Kylling m. Fløde sovs,  kartofler på panden og salat

http://lowcarbstore.dk/cremet-ovnkylling/

 

Onsdag

 

 

Torsdag

 • Morgenmad: Græsk yoghurt m. Ristet kakao kokos
 • Frokost: Æggesalat
 • Aftensmad: Ikke hjemme

Fredag

Lørdag

Søndag

 • Morgenmad: Græskyoghurt m. Ristet kakao kokos
 • Frokost: Tøm køleskabet
 • Aftensmad: Tøm køleskabet

 

 

 

Næste indlæg

Forberedelse til næste uge!